Digitalni čitač za brzi ureaza test

AMA RUT sa Expert displayOvaj test-sistem se sastoji od jednokratnog testa AMA RUT Ekspert  i AMA RUT Čitača. Namena je specifična brza detekcija H.pylori ustanovljavanjem prisustva ureze u  biopsijskom uzorku uzetom ili od odraslog pacijenta ili od deteta tokom postupka gastroskopije.

Uputstvo za upotrebu možete preuzeti ovde.

 

 

 

Brzi ureaza Test Ekspert

Princip rada je zasnovan na promeni boje indikatora nakon što se biopsijski uzorak stavi na reaktivni element slajda. U slučaju ureazne aktivnosti u biopsijskom uzorku, crvena ili magenta tačkica pojavljuje se na slajdu. Čitač vrši višestruka čitanja kako bi proverio da li se tačkica pojavila. Što je viša ureazna aktivnost, to je vreme detekcije brže. Čitač se zaustavlja čim detektuje tačkicu ili nastavlja do maksimalnog vremena izlaganja (14 minuta) kako bi potvrdio odsustvo tačkice i samim tim negativan rezultat testa. Rezultat testa je označen za displeju i sačuvan.

Čitač je elektronski uređaj kockastog oblika sa LCD displejem i dugmetom za puštanje u rad na gornjoj strani, odeljkom za baterije i USB kablom na bočnoj strani, i držačem za slajdove sa slotom koji se nalazi na donjoj strani.

Podeli